De Meeren 3 Waalre 06 15002506

Ine Voesenek

Ik ben Ine Voesenek uw instructeur. Ik ben gedreven om u en uw medewerkers kennis over te dragen rondom veiligheid. Een belangrijk item voor organisaties en verenigingen. Als u de juiste kennis bezit kunt u levens redden. Die wetenschap is mijn drijfveer en mijn passie.

Veiligheid en zwemmen

Ik ben in aanraking gekomen met veiligheidsmaatregelen door het verenigingsleven. Ik ging werken als zwemonderwijzer en deed mijn EHBO en alle aanverwante opleidingen op het gebied van veiligheid in combinatie met water. Ik zag nog meer het nut van veiligheidsmaatregelen en ik ben actief bezig gegaan om de EHBO poot van de watervrienden Valkenswaard goed te organiseren. In deze periode heb ik veel kennis opgedaan over veiligheid en water.

Cursusmateriaal

Cursusmateriaal is vaak te breed en spreekt weinig tot de verbeelding. Daarom schrijf ik mijn lesmateriaal veel zelf, afgestemd op mijn doelgroep. Herkenning uit de dagelijkse praktijk bevordert het leerproces.

Instructeur BHV

Ik heb mij verdiept in de Bedrijfshulpverlening en ik ben opleidingen gaan volgen zodat ik ook als instructeur BHV kon worden ingezet.

Brandvirus

Ooit hoorde ik van mensen met het brandvirus. Mensen die zo gefascineerd zijn door brand dat zij er alles over willen weten en er alles aan willen doen om de gevolgen van brand zoveel mogelijk te beperken. Ik begreep dat niet, totdat ik in aanraking kwam met brandveiligheid. Het virus sloeg toe, en ik stortte mij in de wereld van brandveiligheid, werd brandinstructeur en onder brandmeester.

Helpen

Met mijn kennis wil ik u en uw organisatie helpen om uw omgeving veilig te maken en u en de mensen in uw omgeving te leren hoe te handelen bij calamiteiten. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u weten waar ik toe ben opgeleid:
Ik ben trots op mijn lijst van opleidingen.