De Meeren 3 Waalre 06 15002506

Gezinsleven

De meeste ongelukken gebeuren in en rondom het huis. Test uw kennisHet is op een sportclub wel verplicht dat kennis op eerste hulp aanwezig is, en thuis niet. Weet u wat u moet doen als uw kind in het medicijnenkastje op zoek is gegaan naar snoepjes, uw peuter van de trap valt of uw moeder struikelt en hete thee over haar heen krijgt? Test uw EHBO kennis.

EHBO In en rondom huis

Dit is een cursus met EHBO voor de meest voorkomende ongevallen rondom  uw huis. We gaan verder in op brandveiligheid en preventie. Deze cursus leert u wat u kunt doen bij een gevaarlijke situatie en maakt u bewust van de vluchtroutes in huis en van de wijk in geval van een calamiteit.

Informeer naar de prijs en de data

Kinderen

Kinderen zijn kleine ontdekkingsreizigers zonder angst. Het is heel normaal dat ze opgroeien met vallen en opstaan. Je kunt gewoon wachten op de eerste ongelukjes die hen helpt bij hun ontwikkeling. Een pleister en een knuffel is zo gegeven. Maar weet u wat u moet doen als de ongelukjes groter worden?
Eerste hulp aan kinderen

Nog geen 16!

Om een officieel EHBO diploma te halen moet je 16 zijn. IVEducatie vindt educatie op jonge leeftijd belangrijk. Ik heb cursusmateriaal geschreven om vooral deze jonge groep hulpverleners te doceren.
Hulpverlenen maar je bent nog geen 16

Pubers en uitgaan

Loslaten van pubers is een van de lastigste dingen die ouders moeten doen. Als uw kind voor de eerste keer uit gaat ziet u alleen maar gevaren. Door pubers de kennis mee te geven hoe te handelen bij calamiteiten rondom uitgaan, komen zij minder in de problemen, en komt u meer tot rust.
Veilig uitgaan

Eerste hulp basis

Eerste hulp verlenen begint bij basiskennis. Na het volgen van de basiscursus heeft u alle kennis in huis om de ongelukken in en rondom het huis zoveel mogelijk te voorkomen en weet u hoe te handelen in nood.
Eerste Hulp Basis